avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Solicitare punere în executare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Solicitare punere în executare

Bună ziua! Trebuie să completez un formular în vederea opririi pe salariu cu scopul plății pensiei de întreținere și sunt două câmpuri unde nu știu ce trebuie mai exact să completez: a) ”(...) solicit punerea în executare a titlului executoriu constând în ......................” și b) ”(...) executare ce constă în......”
Aș dori să știu cu ce trebuie să completez acele spații. Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Calabache Enache , utilizator 18:54, 7 Mai 2019
~ Conținut șters la cerere ~
Vă mulțumesc mult pentru ajutorul și timpul alocat! :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariu pensie alimentara si cheltuieli de executare - limita maxima EmiB EmiB Buna ziua, intampin urmatoarea situatie si am nevoie de un sfat in materie. Unui angajat al societatii unde lucrez i-a fost instituita o poprire pe salariu ca ... (vezi toată discuția)
Majorare pensie de intretinere teo17_pop teo17_pop Buna ziua, Am depus la judecatorie pentru a cere marirea pensiei de intretinere stiind ca tatal meu lucreaza in olanda cu carte de munca iar judecatorul a ... (vezi toată discuția)
Cuantum maxim poprire pe salariu alaala alaala am 3 popriri pe salariu pentru neplata unor credite bancare. Vă rog să îmi spuneți, din punct de vedere legal, care este interpretarea art.728 din ... (vezi toată discuția)