avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Adeverință grupa II-a de muncă
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Adeverință grupa II-a de muncă

Unde pot să solicit adeverință grupă de muncă pentru fostul S.M.A. sau S.C. Agromec SA Țăndărei.
Vă mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:29, 8 Noiembrie 2022
Trebuie sa aflati cine a preluat arhiva fostelor firme, posibil o firma din judetul respectiv autorizata pentru pastrare arhiva sau Arhivele statului din judet.
Va puteti interesa la Directia agricola judeteana pentru a afla ceva despre respectivele firme.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Luati legatura cu STROE MARIAN
Adresa: ŢĂNDĂREI, Str. STR. BUCUREşTI, Nr. 182, Bloc 1C, Scara C, Ap. 13, Judet Ialomiţa; Cod poştal: 925200

- lichidator judiciar al AGROMEC SA Tandarei -

si intrebati-l unde a depus arhiva societatii...
Dieac Florinel am nevoie de ad gr 2 am lucrat ca ING mec în per 1986 1897

Geambașu Costel a scris:

Unde pot să solicit adeverință grupă de muncă pentru fostul S.M.A. sau S.C. Agromec SA Țăndărei.
Vă mulțumesc anticipat!

Adeverinta se obtine de la firma unde ati lucrat sau de la firma care a preluat arhiva.
Unde ati lucrat, tot la Agromec Țăndărei?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc sa aflu cine detine arhiva ieelif ialomita - slobozia, ... A66VISAN A66VISAN Doresc sa aflu cine detine arhiva IEELIF Ialomita - Slobozia, am lucrat la brigada nr1 , santier orezarie Giurgeni - Gura Ialomitei ,topograf in perioada 1984 ... (vezi toată discuția)
Adeverinta grupa ii de munca amarox amarox Am facut stagiatura in perioada 1986 -1989 la TC Ind Pitesti, va rog sa-mi spuneti de unde pot obtine o adeverinta de incadrare in grupa II de munca pentru ... (vezi toată discuția)
Adeverință lucru în acord fabrica de calculatoare ice felix Carmen Gheață Carmen Gheață În perioada din 1 septembrie 1981 până în martie 1999 am lucrat la fabrica de calculatoare ICE Felix. Am ne voie de o adeverință pentru lucru în acord. ... (vezi toată discuția)