avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... bună seara, tatal meu a lucrat la SMA Pastraveni, ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

bună seara, tatal meu a lucrat la SMA Pastraveni, transformat în ...

bună seara.tatal.meu a lucrat la.sma pastraveni între timp sa transformat în agromec pastraveni .apoi firma a fost preluata de o.doamna care a murit și nu mi-a știe.nimeni nimica.asi avea nevoie de adeverința cu grupa.unde a-și mai.putea cauta în afara de arhive ca am cautat și acolo și.la registrul.comerțului
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:17, 17 Noiembrie 2022
Intrebati societatea CONSULT PRACTIC I.P.U.R.L.
Calitate: lichidator al Agromec Pastraveni
Sediu: Aleea CAIŞILOR, Nr. 14, Ap. 5, Piatra Neamt, Judet Neamţ

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverință grupa ii-a de muncă Geambașu Costel Geambașu Costel Unde pot să solicit adeverință grupă de muncă pentru fostul S.M.A. sau S.C. Agromec SA Țăndărei. Vă mulțumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Buna seara! vin catre voi in speranta ca reusesc sa aduc putina ... Ana-Maria1515 Ana-Maria1515 Buna seara! Vin catre voi in speranta ca reusesc sa aduc putina lumina in cazul tatalui meu. El a lucrat intre 1987 si 1992 la \"Statiunea pentru mecanizarea ... (vezi toată discuția)
Cum poti avea acces la arhivele unei firme care nu mai axista? sofia valentina sofia valentina am nevoie de o adeverinta de la o firma care s-a desfiintat dupa 1990. (vezi toată discuția)