Am initiat un proces de partaj acum doi ani, Unul din cei doi parati in acest proces era decedat la data depunerii actiunii in instanta. Avocatul meu a decis in cunostinta de cauza sa cheme in judecata o persoana decedata, ceea ce am aflat ulterior este o eroare profesionala, persoana decedata neavand calitate procesuala. Doi ani mai tarziu procesul nu a inceput practic, nefiind indeplinita proedura de citare cu persoana decedata...
Am concediat avocatul si am angajat pe altcivneva care sa termine acest proces in mod corect si legal.
Intentionez sa-mi recuperez onorariul destul de mare platit anticipat primului avocat, dar acesta refuza sa imi returneze banii de buna voie.
In concluzie, caut un avocat decis sa ma reprezinte in instanta la recuperarea onorariului platit degeaba unui avocat incompetent in opinia mea.
Daca exista cineva pe acest forum dispus sa ma ajute, rog trimiteti mesaj, urmand sa discutam detaliile in privat
Multumesc
Buna seara. Avocati care sa va raspunda sunt, dar din curtoazie profesionala nu o fac aici, poate o fac in privat. Sunt cativa avocati aici care pare ca stiu ce vorbesc si fac. Sper ca unul sa aibe curaj sa va spuna ce si cum. Dca nu...cu dovezile aferente plangere la barou si chemat si in instanta pana la urma.,presupun ca este suficient de competent sa se apere singur.
Buna seara .Am si eu o intrebare.Aproximativ 2 ani i am dat surorii mele suma de 3000€ pt a opera pe mama la Szeghed costind 6000€ iar restul de bani i a pus ea .Dupa operatie mama nu mai putea sa vorbeasca se simtea tot mai rau....Eu nu am facut nici un act cu sora mea pt acea suma de bani pt ca eram plecata din tara si tot odata nu m am gindit eu ca ce va urma.Pina nu a decedat mama statul roman a inapoiat mamei suma totala de 6000€ iar sora mea nu mi a dat suma ce mi cuvenea mie.Eu am doar martorii care mi au dat acei 3000€ stiind ca pt operatie i am luat in imprumut.Cum as putea sa recuperez acea suma inapoi?
Buna dimineata. In instanta, daca martorii mai sunt dispusi sa depuna marturie, cu actele doveditoare ca ati imprumutat banii - daca vorbim de pers juridica, etc.
Recuperare bani
MaryBadea87
Buna ziua,acum 3 ani am imprumutat pe sora mea cu suma de 3000$!Urma sa imi inapoieze banii in termen de un an!eu nu aveam nevoie de ei urgent,urmand sa imi ... (vezi toată discuția)