avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum sa mi recuperez banii ?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum sa mi recuperez banii ?

In urma cu 1 an de zile am dat 3000€ la sora mea pt operatia mamei.Nu am facut nici un act de mina sau la notar.Conventia era ca dupa ce statul român ne da banii inapoi am sa mi primesc si eu suma datorata la acea vreme.Sora mea s a folosit de acei bani si eu am ramas cu datoriile.Am martori doar pe acele persoane care mi au imprumutat acei bani stiind ca acei bani trebuiesc pt operatie.Acum sora nici nu mai imi raspunde la telefon.Ce sanse as avea daca deschid proces sa mi primesc banii inapoi avind doar pe acei martori ?
Cel mai recent răspuns: Loryyta , utilizator 10:15, 9 Mai 2019
~ Conținut șters la cerere ~
Nu am nici o chitanta doar acei martori care mi au dat banii.I am facut o mediere la un avocat anul trecut dar sora mea nu s a prezentat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocat disponibil mirceani mirceani Am initiat un proces de partaj acum doi ani, Unul din cei doi parati in acest proces era decedat la data depunerii actiunii in instanta. Avocatul meu a decis ... (vezi toată discuția)
Am inapoiat un imprumut unui prieten si acuma nu recunoaste alexandrucristian alexandrucristian buna sunt nou si sper sa ma ajutati in problema mea.de vreo un an de zile am imprumutat de la un prieten nas de nunta,20000 euro penrtu putin timp .aveam o ... (vezi toată discuția)
Bani imprumutati - cum pot sa-i recuperez? johnyx89 johnyx89 Buna! Am oferit unei fete o suma de 3000 ron sub forma de imprumut si ne-am inteles sa-mi plateasca in rate cate 200 ron lunar. A platit cateva luni insa acuma ... (vezi toată discuția)