De curand am achizitionat un apartament intr-un bloc construit nou. Pe langa apartament am mai achizitionat si un loc de parcare din jurul blocului, pentru care am acte (cadastru, etc). Problema mea si a tuturor vecinilor este ca dezvoltatorul nu vrea sa traseze locurile de parcare.
Spuneti-mi va rog cui ii revine aceasta obligatie? Din punctul meu de vedere ar trebui sa fie obligatia dezvoltatorului.
Si dupa parerea mea, insa parerile noaste sunt nimic in fata domnilor dezvoltatori. Undeva in schitele sale are si terenul unde este/sunt locurile de parcare. Trebuie vazuta acea schita si facut un caroiaj in "spic" sau cum considerati dvs.
Succes!
Detinetidocument de achizitie loc parcare concret identificat in planul general?
Notificati oficial dezvoltatorul cu obligatia marcarii,delimitarii,identificarii locurilor de parcare -sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta
Da, detin documente de achizitie, cu cadastru, plan, carte funciara pe locul respectiv. Totusi dezvoltatorul nu vrea sa le traseze. Initial a spus ca le va face, ulterior cand am insistat cu un termen, ne-a transmis sa le facem noi.