avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Trasare locuri de parcare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Trasare locuri de parcare

Buna ziua,

De curand am achizitionat un apartament intr-un bloc construit nou. Pe langa apartament am mai achizitionat si un loc de parcare din jurul blocului, pentru care am acte (cadastru, etc). Problema mea si a tuturor vecinilor este ca dezvoltatorul nu vrea sa traseze locurile de parcare.
Spuneti-mi va rog cui ii revine aceasta obligatie? Din punctul meu de vedere ar trebui sa fie obligatia dezvoltatorului.
Cel mai recent răspuns: AlexCea , utilizator 11:06, 9 Mai 2019
Si dupa parerea mea, insa parerile noaste sunt nimic in fata domnilor dezvoltatori. Undeva in schitele sale are si terenul unde este/sunt locurile de parcare. Trebuie vazuta acea schita si facut un caroiaj in "spic" sau cum considerati dvs.
Succes!
Detinetidocument de achizitie loc parcare concret identificat in planul general?
Notificati oficial dezvoltatorul cu obligatia marcarii,delimitarii,identificarii locurilor de parcare -sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta
Da, detin documente de achizitie, cu cadastru, plan, carte funciara pe locul respectiv. Totusi dezvoltatorul nu vrea sa le traseze. Initial a spus ca le va face, ulterior cand am insistat cu un termen, ne-a transmis sa le facem noi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! in anul 2019 am achizitionat un apartament intr-un ... ndragosionut ndragosionut Buna ziua! In anul 2019 am achizitionat un apartament intr-un bloc construit in 2016. Mentionez ca am cumparat apartamentul de la proprietar, nu de la ... (vezi toată discuția)
Buna seara! am achizitionat de curând un apartament si un loc ... Utilizator2023 Utilizator2023 Buna seara! Am achizitionat de curând un apartament si un loc de parcare. Parcarea nu fusese încă trasată în momentul în care am facut contractul, însă ... (vezi toată discuția)
Loc parcare mai ingust decat majoritatea -- cf colectiv Gyo92 Gyo92 Buna ziua, Am cumparat de curand, un apartament, intr-un ansamblu imobiliar nou, cu parcare subterana. Pentru parcarea subterana este CF colectiv, unde sunt ... (vezi toată discuția)