avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara! Am achizitionat de curând un apartament ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara! Am achizitionat de curând un apartament si un loc ...

Buna seara! Am achizitionat de curând un apartament si un loc de parcare. Parcarea nu fusese încă trasată în momentul în care am facut contractul, însă stiam ca este primul lot de lângă intrarea in bloc, conform cartii funciare si al releveului. Am descoperit apoi ca dezvoltatorul a construit pe 1m patrat din parcarea noastră o parte din scări, zid si panoul electric al blocului. Ce se poate face in acest caz pentru ca aceste bucăți sa dispară de pe proprietatea noastră privată? Mentionez ca retrasarea parcarii nu este posibilă pentru ca ar intra în celalalte locuri de parcare privată, neexistand spatiu liber dincolo de ele.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 07:48, 25 Ianuarie 2023
Va angajati un avocat si dati in judecata dezvoltatorul.
Notificati oficial dezvoltatorul cu obligatia asigurarii locului de parcare conform documente de achzitie-sub sanctiunea obligarii la plata aferente solutionarii in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cotă-parte dintr-un teren: se poate emite cf individual pe partea detinuta? Aurifex Aurifex Buna ziua, Am cumparat recent un apartament care avea inclus in pret si locul de parcare. Lotul de teren aferent parcarii este de 70mp si contine cinci ... (vezi toată discuția)
Parcari adrianflorin07 adrianflorin07 Am o mare problema si o nelamurire in cazul parcarilor din bucuresti! Sunt mutat de curand intr un bloc nou situat pe strada solstitiului nr 2 langa drumul ... (vezi toată discuția)
Parcare in fata unui apartament la demisol alexandru_popescu alexandru_popescu Buna ziua, Locuiesc intr-un apartament la demisol, intr-un bloc nou contruit. Zona din jurul blocului alocata parcarii este foarte limitata si cum nu a ... (vezi toată discuția)