avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua! In anul 2019 am achizitionat un apartament ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua! In anul 2019 am achizitionat un apartament intr-un ...

Buna ziua! In anul 2019 am achizitionat un apartament intr-un bloc construit in 2016. Mentionez ca am cumparat apartamentul de la proprietar, nu de la dezvoltator. In jurul blocului sunt spatii de parcare, neintabulate si nu exista nici un spatiu verde.
Conform proiectului, ar trebui sa existe niste dale inierbate, dar acestea lipsesc si in locul lor sunt locuri de parcare. Cineva a facut plangere la politia locala pentru lipsa spatiilor verzi care erau incluse in proiectul de constructie.
Acum toti locatarii suntem buni de plata pentru nerespectarea proiectului de constructie. Dezvoltatorul nu vrea sa remedieze problema. Ce este de facut? Unde ar trebui sa ne adresam?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:15, 5 Septembrie 2023
In baza proiectului tehnic,notificati oficial dezvoltatorul cu ob;ligatia respectarii acestuia-sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcari pe spatiul verde al blocului? mihasi mihasi Locuiesc in Bucuresti si la mine la bloc s-a hotarat sa se ia din spatiul verde , acolo unde se poate, pentru amenajarea unor parcari. Amenajarea o face ... (vezi toată discuția)
Loc parcare mai ingust decat majoritatea -- cf colectiv Gyo92 Gyo92 Buna ziua, Am cumparat de curand, un apartament, intr-un ansamblu imobiliar nou, cu parcare subterana. Pentru parcarea subterana este CF colectiv, unde sunt ... (vezi toată discuția)
Amenajare parcare Steriu Steriu Consiliul Local al Municipiului Ploiesti in data de 26 februarie 2010 aproba “ Proiect de hotarare privind aprobarea Studiilor de ... (vezi toată discuția)