avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Birou executări silite
Discuție deschisă în Executare silită

Birou executări silite

Dacă am un titlu executoriu unde este de recomandat sa merg? La biroul executări silite din judecătorie sau la orice executor judecătoresc ce au birouri prin diferite imobile? Care este diferența între biroul executări silite din judecătorie și birourile executorilor judecătorești împrăștiați in teritoriu?
Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 14:19, 9 Mai 2019
Cautati un executor judecatoresc din circumscriptie. Nu are legatura Biroul Executari silite. Nu vor instrumenta ei dosarul de executare.
Ce rol are biroul executări silite din incinta judecatoriei?
Mulțumesc!
Rol activ in cadrul institutiei. In speta asta, instantei de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita pe raza sectorului 2 tartoru2004 tartoru2004 Buna ziua, Judecatoria sector 2 a admis o incuviintare executari silite pe un contract de credit care il aveam intarziat, dar in incheierea de ... (vezi toată discuția)
Competenta teritoariala executor ContSters95070 ContSters95070 in baza unei sentinte societatea A declanseaza executarea silita impotriva societatii B. in cursul executarii silite este aplicat sechestru asupra actiunilor ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu viomari viomari Bun ziua, Am o mare nelamurire,azi am fost la judecatoria sect 3 pentru a investi o sentinta cu titlu executoriu si ce credeti ca am patit? D-na de la ... (vezi toată discuția)