avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Idemnizatia de creștere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Idemnizatia de creștere copil

Bună seara.
Pot beneficia de idemnizatia de creștere copil retroactiv, dacă am născut și am locuit în Anglia pana anul trecut?
Menționez ca am plecat in martie 2016, iar copilul este născut la data de 05.10.2016 și înainte sa plec am lucrat aproximativ 5 ani în România.
Mulțumesc anticipat, Ana Nicolae
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:50, 9 Mai 2019
Cand s.a nascut copilul si in ce perioada, luna si an, ati muncit in Romania?
Indemnizatia pentru CCC nu se acorda retroactiv ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare indemnizatie luciaichim luciaichim Buna ziua, Va informez ca am o fiica care este cetatean roman si a terminat facultatea in Anglia si care in prezent este studenta la master tot in Anglia, nu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil care este nascut in strainatate ana9333 ana9333 Buna ziua, Am si eu o intrebare.As dorii sa nasc in strainatate si as dori sa stiu daca as putea beneficia de indemnizatie de crestere copil in Romania ... (vezi toată discuția)
Indemnizație cc CostelN74 CostelN74 Am lucrat până pe 09.01.2017 ca profesor. Începând cu această dată sunt in concediu fara plată pe o perioadă de un an de zile. În acest timp am lucrat ... (vezi toată discuția)