avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Reziliere contract avocata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Reziliere contract avocata

Astazi reziliez contractul cu avocata. Cand merg la ea, daca ii cer tot ce a primit legat de proces pe adresa de corespobdenta data la cabinetul ei, e obligata conform unei legi sa mi le dea sau nu? Tot ce a primit doar mi'a comunicat, nu mi'a dat ca act, fizic.
Care este procedura de reziliere?
Dupa aceea trebuie sa depun la Parchet si la Tribunal copie dupa reziliere, banuiesc, pentru ca vreau ca adresa de corespondenta sa fie de acum incolo la adresa de domiciliu.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Alexandru Matache , Avocat 10:57, 13 Mai 2019
Daca fondul s'a terminat iar judecatorul a dat hotararea pe 3 mai, eu daca ma duc astazi sa reziliez contractul o pot face incepand cu acea data?
Multumesc.
Rezilierea opereză numai pentru viitor, nu și pentru trecut. Deci nu puteți rezilia cu începere din trecut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inlocuire judecator din complet Ovidius2001 Ovidius2001 In urma admiterii unei cereri de abtinere a unui judecator dintr-un complet de 2 judecatori din cadrul unei Curti de Apel, noul judecator cum este numit? ... (vezi toată discuția)
Avocata a reziliat unilateral contractul de asistenta juridica aidu aidu invocand ca a intervenit o divergenta de opinie juridica... ceva bazaconie de genul asta. Este evident ilegala aceasta reziliere, avand in vedere forta ... (vezi toată discuția)