avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1043 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inmatriculare auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inmatriculare auto

Am cumparat o masina ce a trecut prin mana mai multor proprietari. In momentul in care am incheiat contractul de vanzare-cumparare nu am observat ca lipsesc actele intre proprietarul de pe carte si cel caruia i-a instrainat-o. Cel caruia i-a instrainat-o a vandut-o mai departe eliberand fiscal(il am in posesie). De la ceilalti proprietari la fel, am toate actele.
Intrebare: pot merge la politie pentru inmatriculare sau nu?
Ultima modificare: Joi, 9 Mai 2019
bacyta, utilizator
Cel mai recent răspuns: bacyta , utilizator 09:34, 7 Iunie 2019
Vă trebuie fiscalul de la ultimul proprietar înscris pe cartea de identitate.
Multumesc!
Le am pe toate in afara de primul. De la primul am o adeverinta in copie ca a fost scoasa de la financiar in baza contractului de vanzare-cumparare de la data respectiva.
Sper totusi sa nu intampin probleme la politie.
Ultima modificare: Vineri, 10 Mai 2019
bacyta, utilizator
S-a rezolvat. Nu a fost nicio problema la politie cu actele ce le-am detinut.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autoturism cumparat de la o persoana mihaelaa.roxana mihaelaa.roxana Buna ziua!Daca poate sa ma ajute cineva intr-o problema care ma preocupa.Am cumparat o masina de la o persoana din Bucuresti.Persoana respectiva nu este ... (vezi toată discuția)
Care sunt pasi de urmat in cazul achizitiei unei masini cu 2-3 proprietari ? abytza abytza Am cumparat de curand o masina care in carte de identitate are un proprietar , sa zicem A.B care a vandut masina cu contract V-C soacrei sale C.D . AB a scos ... (vezi toată discuția)
Obligatie radiere masina si transfer drept de proprietate ionita_elena_catalina ionita_elena_catalina Acum 2 ani am vandut o masina si cel care a cumparat-o nu si-a mai indeplinit obligatiile. Am acum in mana o Hot. Jud. definitiva investita cu titlu executoriu ... (vezi toată discuția)