avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Care este procentul pentru o a doua poprire cu
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Care este procentul pentru o a doua poprire cu

Bună ziua!! Ma intereseaza cat la % se poate oprire pe salariul minim pe economie daca eu am de platit 2 pensii alimentare în valoare totală de 395 lei, o rată pentru evaluare psihologică la divorț, există o hotărâre judecătorească prin care sunt obligat să achit lunar 197 lei (valoarea totală de achitat este de 3850 lei) , o poprire pe salariul pentru cheltuieli de judecata in valoare de 189 lei
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 23:23, 9 Mai 2019
Poprirea nu poate depăși 50% din venitul lunar net.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu banca pusapopescu2013 pusapopescu2013 Daca nu am locuinta, am un credit de nevoi personale la banca de achitat si nu mai pot achita ratele, avand pensia de 446 lei, iar banca mi-a pus rata de 450 ... (vezi toată discuția)
Retineri lunare din salariu crisyman crisyman As dori sa stiu daca valoarea ratei lunare de plata catre o banca (principal+dobanda) intra in calculul procentul de retinere de maxim 50% din salariul lunar. ... (vezi toată discuția)
Daca este deschis un dosar de poprire( neplata pensie alimentara ... Basstefan Basstefan Daca este deschis un dosar de poprire( neplata pensie alimentara copii) , pe conturile mele atat in lei cat si in euro, iar eu detin contract de inchiriere ... (vezi toată discuția)