avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... AUTOTURISM VANDUT
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

AUTOTURISM VANDUT

Am vandut un autoturism si nu am scris in certificatul de inmatriculare instrainat lui..........Noul cumparator nu la inmatriculat si a fost prins fara rovigneta ,procesul verbal a venit la mine cu amenda .Am fost la politia rutiera si mi s-a spus ca numai cu hotarare judecatoreasca poate sa mi-l radieze .Ce trebuie sa fac si ce documente .
Cel mai recent răspuns: jean59 , utilizator 18:48, 16 Mai 2019
Chiar nu este nimeni competent sa raspunda la aceasta intrebare .TRIST !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radieri auto Remus47 Remus47 O problema mai veche; mai jos redau intrebarea , raspunsul si urmarile de luna decembrie: Am facut plangere contraventionala, s-a judecat si s-a amanat cu ... (vezi toată discuția)
Circulatie pe drumuri publice cu o masina radiata maryo4ever10 maryo4ever10 Buna ziua, Azi am fost oprit de un echipaj de politie pt. un control de rutina. S-a constatat ca masina pe care o conduc este radiata din evidenta dumnealor ... (vezi toată discuția)
Cum radiez masina. Imparatul Imparatul Am vandut o masina, am scos-o de la primarie, am facut acte de vanzare cumparare. Noul proprietar nu a inmatriculat-o pe numele lui si mi-a venit mie amenda de ... (vezi toată discuția)