Bunica mea care este inca in viata, a semnat un act precum ii da apartamentul fiicei sale. Tatal meu a murit acum multi ani, deci acel apartament s-ar fi impartit intre mine (nepoata) si fata ei (matusa mea) in parte egala, cand bunica ar fi decedat. Bunica mea are peste 90 de ani, si nu mai este in deplinatatea facultatilor mintale, ea uitand foarte multe lucruri pe care la face/zice. Ce se poate face in cazul acesta? Se poate ataca? Cand anume? Acum, cat inca este in viata? Sper sa ma puteti lamuri si sper ca am fost destul de clara in exprimare. Va multumesc!
Bunica nu stie ce a semnat, eu inca nu stiu ce a semnat, mi-a spus doar ca "i-am dat ei apartamentul". Actul respectiv a fost semnat zilele trecute. Inca nu stiu mai multe detalii. Insa in cazul in care i-ar fi lasat fiicei apartamentul, se mai poate face ceva? Pot da in judecata? La urma urmei, si tatal meu a fost fiul ei, iar eu mostenesc din partea lui.
Trebuie sa aflati ce fel de act. Mai e bunica proprietar? Nu e? S-a facut cadastru pentru imobil? Nu? O fi atunci un testament... Fiecare act cu procedura lui.
Puteti sa faceti o expertiza IML sa vedeti daca bunica este constienta de actiunile ei.