avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... e legal?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

e legal?

Buna ziua, Lucrez la o firma de paza,pana in lunas eptembrie 2017 am fost angajat cu salariu minim 1450lei prin AJOFM Prahova ,dupa aceeia din octombrie 2017 in declaratia 112 de la fisc la baza de calcul salarizare esten ,90 lei, somaj nu se retine ,sanatate 10 lei, pensii 24 lei , inpozit nu se retine...nu am semnat nici ca mi sa desfacut contractul de munca in septembrie 2017 ,dar nici ca am alt contract de zilier,
Am luat adeve,rinta si de la ITM Prahova unde in acea adeverinta imi arata ca am lucrat din octombrie 2017 maxim 5 zile lunar cel mai mult 1
ESTE LEGAL?
CE PUTEM FACE PENTRU INCEPUT?
Cel mai recent răspuns: marian333marian , utilizator 12:00, 10 Mai 2019
Puteti actiona in instanta angajatorul pe baza datelor luate de la ITM.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se completeaza anexa 26 pt somaj Arion Ramona Arion Ramona Buna ziua, poate sa ma ajute cineva in legatura cu completarea adeverintei(cf anexa 26): La note scrie asa: \\"se completeaza descrescator pt maxim 12 luni de ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu tomaiulianmarius tomaiulianmarius Buna ziua va rog sa imi spuneti si mie daca eu am 2 opriri pe salariu una de 4000 ron un credit neplatit si de la fisc 900 ron cat la suta din salariu are ... (vezi toată discuția)
Nu am primit salariile integral sicoe florin sorin sicoe florin sorin ma numesc sicoe angelica cristina si sunt angajata la sc regent security prahova la un punct de lucru in Brad jud Hunedoara in calitate de agent paza. in luna ... (vezi toată discuția)