avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Unde plătesc cheltuielile judiciare avansate de stat?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Unde plătesc cheltuielile judiciare avansate de stat?

În urma unei cereri privind emiterea unui ordin de protecție, această a fost respinsă si trebuie sa plătesc cheltuieli judiciare avansate de stat reprezentând onorariul avocatului desemnat din oficiu pt pârât. Se plătește la Anaf sau în contul avocatului....trebuie să-l caut eu....există termen de plata? Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Vineri, 10 Mai 2019
doiac, utilizator
Cel mai recent răspuns: doiac , utilizator 22:30, 10 Mai 2019
Mergeti la judecatorie la biroul de executari civile cu hotararea definitiva si veti fi indrumat .
Multumesc frumos!

Cabinet Individual Avocatura CAZACU IOANA a scris:

Mergeti la judecatorie la biroul de executari civile cu hotararea definitiva si veti fi indrumat .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Le mai platesc sau nu? krusader krusader Buna ziua. Am avut un proces penal. Intr-o hotarare nedefinitiva am fost condamnat la o anumita pedeapsa si la plata unor cheltuieli judiciare. In urma ... (vezi toată discuția)
Raspuns judecatorie ContSters383592 ContSters383592 buna ziua. mama mea neavand ce face a dat in judecata 2 vecini,in baza legii de protectie pe motiv ca o injurau. Legea se refera la familie, ordin de ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata ContSters354748 ContSters354748 buna ziua. tatal meu a avut o disputa cu un vecin ducandu-se fara a se interesa la judecatorie si dandu-l in judecata pentru a obtine ordin de restrictie. ... (vezi toată discuția)