avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1168 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de arenda
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de arenda

Buna ziua,

Am urmatoarea problema.
Trebuie sa fac un contract de arenda si nu prea stiu ce ar trebui sa trec in el.
Mentionez ca este prima oara cand fac acest tip de contract deoarece abia am intrat in acest domeniu.
Firma X vrea sa ia in arenda un pamant, proprietarul pamantului este decedat dar are 3 mostenitori legali care fac dovada mostenirii printr-o hotarare judectoreasca de partaj din care fiecaruia ii revine cate un lot. Unul dintre mostenitori a facut o donatie catre fiul sau deci arendatorii vor fi cei 2 fii si nepotul domnului decedat. Terenul este extravilan, in judetul Botosani (nu stiu daca ajuta localizarea).
Acum intervine marea problema, ce trebuie sa trec in contract si cum sa-l completez. Cu cine trebuie sa fac contractul? Drepturile si obligatiile atat ale firmei cat si ale arendatorilor, clauze.. etc
Daca m-ar putea ajuta cineva cu un contract cadru si sa-mi detalieze ce si unde sa completez mi-ar fi de ajutor.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: denisvoicu , utilizator 13:38, 10 Mai 2019
Buna ziua!
Gasiti multe modele pe net...
[ link extern ]
Multumesc, am gasit si eu modele pe internet, dar nu stiu exact cum sa-l completez. Adica ii trec pe toti 3 intr-un singur contract sau fac 1 contract pentru fiecare persoana in parte... s.a.m.d
Eu as face cate unul pentru fiecare in parte, asa, daca vor fi probleme cu unul dintre ei se va inchide doar acel contract.

financiar11 a scris:

Multumesc, am gasit si eu modele pe internet, dar nu stiu exact cum sa-l completez. Adica ii trec pe toti 3 intr-un singur contract sau fac 1 contract pentru fiecare persoana in parte... s.a.m.d

Contract cu fiecare in parte si se specifica actul prin care au devenit mostenitori ar fi bun si un cadastru al terenului intabulare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlul de proprietate anulat Doncean Doncean Speta: Teren intravilan si extravilan pe numele X care provine din mosteniri: A metri patrati teren extravilan de la parintii lui X in localitatea A; B metri ... (vezi toată discuția)
Contract de arenda marcelino7 marcelino7 Buna seara!...am incheiat un contract de arenda pe un teren extravilan in 2011 pe o perioada de 10 ani. Ctr este inregistrat si vizat la primarie. in 2016 ... (vezi toată discuția)
Teren arabil ''mutat'' de primar DorinaCet DorinaCet Sunt coproprietara unui teren de 1 ha teren arabil, extravilan, moştenit de la bunicii mei, după moartea tatălui meu. Terenul este dat în arendă la o ... (vezi toată discuția)