avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pensionar care lucreaza
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pensionar care lucreaza

Buna ziua, am o d-na salariata careia i-a sosit decizia de pensionare, dar pe care vrem sa o mai pastram ca angajata. Eu ce fac, incetare CIM si apoi reangajare ca pensionara cu alt contract sau doar modific ca este pensionara?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: comancorinaadelina , utilizator 13:13, 10 Mai 2019
Incetare CIM si apoi reangajare cu alt contract .
Multumesc.
Mai am o speta (mai veche dar acum m-am gandit la ea) , mai am o d-na care nu are fc de baza la noi in firma, lucreaza de multi ani, cu 2 ore/zi, insa de 1 an este pensionata de drept dar isi continua activitate la noi tot cu 2 ore; trebuia sa-i fac incetare CIM si apoi reangajare cu alt contract chiar daca nu avea functia de baza la noi? (eu am modificat doar in statul de salarii ca este pensionara , in baza deciziei pe care a adus-o la vremea respectiva) nu am facut alt contract. In acest caz cum trebuia procedat si daca este gresit ce pot face acum pentru a corecta.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare si reangajare comancorinaadelina comancorinaadelina Buna ziua, am urmatoarea speta, o salariata careia i-a venit decizia de pensionare , varsta 60 ani si dorim sa o reangajam. Cum procedez in acest caz:? Fac ... (vezi toată discuția)
Pensionare revizuibila roxxzzy roxxzzy Ce este pensionarea revizuibila. Cand ai un astfel de angajat cum faci suspenzi contractul de munca sau il incetezi? (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate gradul iii spiruharet spiruharet 1. [b] In cazul unui pensionar gradul III de invaliditate, am obligatia de a-i pastra postul, si daca exista aceasta posibilitate cat timp?[/b] 2. [b] La ... (vezi toată discuția)