avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Schimbare job
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Schimbare job

Buna ziua
Momentan sunt in CCC, in cazul in care doresc schimbarea jobului, la noul job pot suspenda postul pentru a sta in continuare in concediu de crestere copil? Este un post pe care nu vreau sa il pierd. Oare exista aceasta varianta?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:52, 10 Mai 2019
La noul job puteti solicita suspendarea c.i.m. pentru a sta in continuare in concediu de crestere copil.
Oare care sunt procedurile? Trebuie mai intai sa inchei CCM dupa care solicit suspendare? Nu voi pierde indemnizatia?

Cornel Vasile a scris:

La noul job puteti solicita suspendarea c.i.m. pentru a sta in continuare in concediu de crestere copil.

Toate operatiunile se pot face cu aceeasi zi ... incetarea vechiului c.i.m., semnarea noului c.i.m., suspendarea noului c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnare contract nou de munca in timpul concediului de crestere a copilului pana la 2 ani viovar viovar Buna, Momentan sunt in concediu de crestere a copilului pana la 2 ani (Suspendarea contractului: 18.09.2010 pana la 11.06.2012). Firma la care am lucrat se ... (vezi toată discuția)
Schimbare loc de munca in timpul concediului pt cresterea copilului cata30 cata30 Ce formalitati trebuiesc indeplinite daca doresc sa imi schim locul de munca?.Mentionez ca momentan sunt in concediu pentru crestere copil si am contractul ... (vezi toată discuția)
Angajare in perioada concediu crestere copil Michaela2014 Michaela2014 Buna ziua, Am urmatoarea situatie, sunt in concediu de crestere copil de pana la un an. Copilul are in prezent doual luni si jumatate. Tocmai am fost ... (vezi toată discuția)