As dori sa stiu cum se poate anula o cere de divort . Am scris si la judecatorie dar eii au spus ca nu au cum sa ma ajute si sa imi caut un avocat .
Actiunea asta nu pot sa o fac si singura , trebuie neaparat un avocat .
Cine a promovat actiunea?
Daca dvs.,nu va prezentati la termen, sau prezentati-va si spuneti ca vreti s-o retrageti...Daca e a sotului nu aveti ce face:D
la divort prezenta reclamantului e obligatorie, prin urmare instanta trebuia sa ia act ca nu v-ati prezentat...e ciudat cum de ati avut doat doua termene din 2007...Prezentati-va in instnta si spuneti ca renuntati la actiune...Daca insa sotu a depus cerere reconventionala , dosarul va continua.
Doar de doua ori am primit citatie si amandoua in luna decembrie .
Sotul nu a depus nimic . Daca nu mai primesc citatie inseamna ca dosarul s/a anulat .
Este ok daca nu ma prezint ,
Nu stiu exact ce s-a intamplat si cum le-ati scris si cum v-au spus sa mergeti la avocat... Nu cred ca mai exista cererea sau dosarul deschis, dar nu ma cum sti.
Asa incat, ori mergeti si vedeti dv. starea dosarului, ori angajati pe cineva, ca imi e greu sa inteleg exact ce anume s-a intamplat.
Sanse ca divrtul sa fie pe rol insa cred ca sunt mici. Din 2007...
Apel divort
adinutza.2008
Reclamantul (sot) a introdus o actiune avand ca obiect \"divort cu minori\". Parata a omis sa solicite in cererea reconventionala si desfacerea casatoriei, ... (vezi toată discuția)
Am lipsit la divort
bogdan35
Buna ziua,as dori sa ma sfatuiasca si pe mine cineva in legatura cu divort!
Eu si sotia mea am hotarat de comun acord sa divortam(suntem casatoriti de 10 ani ... (vezi toată discuția)