Sunt dat în judecată de recuperatori pentru datorii la un operator GSM cu care altcineva a semnat, fără să știu, contractul. Știu cine a făcut asta, cum aș putea rezolva fără să-i fac rău?
Am si eu o problema:
Azi am primit un plic de la judecatorie cum ca s-a deschis un dosar civil impotriva mea in vederea recuperarii unor datorii la un operator GSM. Am fost dat in judecata de catre firma de recuperare, datoria mea fiind deja administrata de ei.
Acum problema:
1.Eu nu am stiut de existenta contractului (este din 2015)
2.Contractul este pe numele meu, dar semnatura nu este a mea
3.Mai mult decat atat este si un proces verbal cum ca am primit si mi-au fost instalate la adresa echipamente tv/net/fix. Pe proces verbal apare aceasi semnatura( nu a mea)
4. Adresa de facturare si corespondenta este trecuta ca si adresa magazinului unde a fost intocmit contractul, asadar nu am primit nici o factura si nici o instiintare pana azi.
Asadar..am fost in bezna pana azi cand am primit plicul cu instiintarea respectiv copie dupa contract si copii dupa facturi.M-am pus sa fac niste investigatii si am aflat cine a semnat in locul meu (o cunostiinta care a lucrat acolo si a avut access la actele mele de identitate, eu la vremea aia fiind clientul acelui operator, avand un contract incheiat de mine, de care stiam..etc. Avea actele mele scanate si copii de la acest contract)
Am sunat la firma de recuperare, dorind sa le zic aceasta patanie, dar abia luni o sa am cu cine discuta)
Acum intrebarile mele sunt:
Pot in vreun fel proba ca aceea nu este semnatura mea, cu alte contracte din aceeasi perioada si contracte noi..sau in vreun fel? Iar facand acest lucru sa ii determin sa renunte la acuzatii si pretentii banesti?
Nu as vrea sa ii fac rau nici celui care a facut asta, fiind o cunostiinta..inteleg de ce a facut-o, nu s-a folosit de echipamente. A facut-o ca stateau sefii cu gura pe el, pt target de vanzari.
Ce se intampla cu el in situatia in care eu ma apar, scotand la iveala ce s-a intamplat.
cyan
Moderator 9din 9 utilizatori consideră acest răspuns util
Dar cu "cunostinta" ati purtat o discuție cu privire la datorie?
A recunoscut, nu a recunoscut?
Este dispus sa acopere datoria, nu este dispus?
Nu vreti sa ii faceți un rău, atunci platiti datoria!
Asta, în cazul în care nu este mare și o treceți la "donații".
Eu nu inteleg intreaga poveste, dar daca vreti sa nu-i faceti rau aveti 2 variante: platiti avocat si dovediti ca nu e semnatura dv. (poate iese, poate nu) sau platiti datoria. oricum ar fi, costa sa acoperiti adevarul.