avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Agresata fizic de o necunoscută,poliția a refuzat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Agresata fizic de o necunoscută,poliția a refuzat să se prezinte la fata locului

Mama mea,persoana in varsta,bătrâna,a fost agresata fizic de o necunoscută. A sunat la 112 și cel care a răspuns a refuzat să trimită un echipaj de poliție la fata locului.I a spus mamei mele sa se duca ea la sectia din zona unde s a produs accidentul.Mama find în vârstă si lovită.Mama a refuzat.Si i a închis telefonul cel de la 112 .Mama a sunat sa cheme ambulanța care de asemenea a refuzat să vină.O doamnă a avut sa o ajute pe mama si a sunat dansa si i a amenințat că dacă nu trimit o ambulanță ii va reclama.Abia după 4 telefoane au acceptat să vină.In ce tara traim.Cred ca daca ar fi fost înjunghiata la fel ar fi fost tratată.Unde pot depune o sesizare pentru ce s a intamplat?
Cel mai recent răspuns: Adrian Sulea , Consultant credite si finantari 13:05, 27 Noiembrie 2019
Formulati si depuneti o sesizare scrisa la sectia de politie din proximitate.
Formulati si depuneti o sesizare scrisa la sectia de politie din proximitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zgomot pe scara blocului mona-maria mona-maria Buna Ziua. Ma numesc Simona-Maria si am o problema f. serioasa. Am cumparat de 1 an de zile un apartament si de ceva vreme in scara blocului nostru zilnic ne ... (vezi toată discuția)
Amenintari si injurii dupa ce un vecin fuma pe casa scarii. adrian_adri adrian_adri Buna seara. Am rugamintea sa ma indrumati cu, cateva sfaturi pentru a solutiona un conflict ivit astazi cu un vecin. De cateva zile un vecin fumeaza pe casa ... (vezi toată discuția)
Linistea publica si tulburarea ei danielaiulianamariana danielaiulianamariana In fata casei mele am un parculet cu trei leagane si cinci banci.Vreau sa va intreb cum sa procedez, daca dupa ora 17 pleaca copiii si vin manelistii,care ... (vezi toată discuția)