avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Agresata fizic de o necunoscută,poliția a refuzat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Agresata fizic de o necunoscută,poliția a refuzat să se prezinte la fata locului

Mama mea,persoana in varsta,bătrâna,a fost agresata fizic de o necunoscută. A sunat la 112 și cel care a răspuns a refuzat să trimită un echipaj de poliție la fata locului.I a spus mamei mele sa se duca ea la sectia din zona unde s a produs accidentul.Mama find în vârstă si lovită.Mama a refuzat.Si i a închis telefonul cel de la 112 .Mama a sunat sa cheme ambulanța care de asemenea a refuzat să vină.O doamnă a avut sa o ajute pe mama si a sunat dansa si i a amenințat că dacă nu trimit o ambulanță ii va reclama.Abia după 4 telefoane au acceptat să vină.In ce tara traim.Cred ca daca ar fi fost înjunghiata la fel ar fi fost tratată.Unde pot depune o sesizare pentru ce s a intamplat?
Cel mai recent răspuns: Adrian Sulea , Consultant credite si finantari 13:05, 27 Noiembrie 2019
Formulati si depuneti o sesizare scrisa la sectia de politie din proximitate.
Formulati si depuneti o sesizare scrisa la sectia de politie din proximitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Politia romana - loviri si alte violente alexadr alexadr Buna seara/ziua! Am 19 ani locuiesc impreuna cu bunicii mei si mama mea la bloc in Bucuresti. Am luat bacul cu 9.60 si m-am inscris la facultate la ... (vezi toată discuția)
Probleme cu internarea unei persoane bolnave psihic PodRazvan PodRazvan Buna ziua. In primul rand vreau sa-mi cer scuze daca am gresit categoria la care am adresat aceasta intrebare. Am o problema cu o vecina , bolnava psihic ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala ANDREI ANCA ANDREI ANCA BUNA ZIUA,DA-TI-MI UN SFAT VA ROG SI O SUGESTIE DESPRE CE AR TREBUI SA FAC IN CAZUL CARE IL VOI EXPUNE,IN DATA DE 24 IANUARIE IN JURUL OREI9 UN VECIN MI-A ... (vezi toată discuția)