avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Permis
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Permis

Buna ziua!
un amic a fost prins conducând autoturismul sub influenta substanțelor interzise (canabis) si permisul i-a fost luat de catre politisti (suspendat) , i s-a spus ca va fi sunat din acel moment in aproximativ 2 săptămâni pentru decizia procurorului, au trecut aproape 3 luni si nimic.
Intrebarea mea este : ce se poate întâmpla? Adica isi va mai primi înapoi permisul?
Cel mai recent răspuns: Andrei22121 , utilizator 08:31, 23 August 2022
La mine a fost undeva prin ianuarie 2018 si am fost audiat ca si suspect de catre politistul in cauza abia pe la jumatatea lui aprilie (2018) , rechizitoriu mi-a venit abia in noiembrie (2018), camera preliminara 29 ianuarie (2019) , data procesuluia fost pe 1 aprilie (2019 ) ,2 amanari ale pronuntarii ,25 aprilie si am primit condamnarea ce a ramas definitiva abia pe 27 mai 2019 (nu am fost acasa sa semenez ca am primit hotararea ) . Cam asa au fost evenimentele cronologic , bafta !

Ps : Eu mi-am platit singur analizele toxicologice 1100 lei , daca astepti sa iti plateasca statul , va dura mult mai mult .
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Iunie 2019
Andrei22121, utilizator
unde ati facut analizele toxicologice daca va rog?!
andrei22121 , te rog sa imi spui unde ai facut aceste analize, fiindca eu am sunat la IML si la Timisoara si la Bucuresti si mi sa spus ca nu fac contra cost !
La mine s a întâmplat in 2018. Fiind din Suceava mi s au dus probele la INML iasi . Eu le am achitat integral, 1250 parca și la proces mi s au scăzut din cheltuielile de judecată avocata prezentând factura / chitanța . Dacă stăteam sa mi deconteze statul încă “stăteam “.

Ineu a scris:

andrei22121 , te rog sa imi spui unde ai facut aceste analize, fiindca eu am sunat la IML si la Timisoara si la Bucuresti si mi sa spus ca nu fac contra cost !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis Ioanahulpe306@gmail.com Ioanahulpe306@gmail.com Buna ziua aș avea si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns,pe prietenul meu la-u prins in România conducand un autoturism fara permis si ... (vezi toată discuția)
Am făcut un accident sub influenta stupefiantelor Emanuel98 Emanuel98 Am făcut un accident cu mașina, nu am lovit pe nimeni doar miam spart mașina nu sunt pagube materiale sau morale și mi sa reținut permisul și de ... (vezi toată discuția)