avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Donație
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Donație

Bună seara!Mama mea este unica moștenitoare la casa și teren.Ea dorește să îmi doneze mie 3 sferturi din casă,iar nepoatei mele un sfert.Mai trebuie sa facă ea cadastru înaintea donației din moment ce trebuie să îl fac eu după? Mulțumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: MIM2 , utilizator 10:12, 13 Mai 2019
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da. Nu se poate incheia niciun act translativ de proprietate, fara documentatie cadastrala.
Mulțumesc frumos, pentru răspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezmembrare teren Adriana68 Adriana68 Am facut recent cadastrul la casa+terefn aferent si i-am spus cadastristului ca doresc si iesirea din indiviziune, daca e acelasi lucru cu dezmembrarea, nu ... (vezi toată discuția)
Act partaj voluntar bunuri fara cadastru nicole2013 nicole2013 Buna ziua, Anul trecut s-a intocmit un act de partaj voluntar la notariat pentru o casa si 2 terenuri. Notarul era ales de una dintre parti. Notarul nu a ... (vezi toată discuția)
Se poate face schimb de locuinte intre frati,fara a face docmentatie cadastrala viorica chita viorica chita buna ziua,am o intrebare tanand cont de criza prin care trecem,daca se poate face un schimb de locuinte care se afla de fapt la aceeasi adresa.Mai explicit ,o ... (vezi toată discuția)