avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... schimbare nume copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

schimbare nume copil

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu o informatie in ceea ce priveste schimbarea numelui copilului. Am un copil de 9 ani care poarta numele tatalui. as dori sa stiu daca exista vreun cadru legal care sa-mi permita sa-i schimb numele si sa-l poarte al meu.
Multumesc
Ultima modificare: Luni, 13 Mai 2019
lara2016, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:32, 13 Mai 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
depinde de motivul pt care vreti asta si data sotul isi da acordul.
Motivul trebuie sa fie unul intemeiat. Cititi ordonanta 41/2003

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua..exista vreo soluție de a schimba numele de familie ... Melania17 Melania17 Buna ziua..exista vreo soluție de a schimba numele de familie al copilului meu care este al fostului concubin cu numele mamei de familie? Nu ma interesează ... (vezi toată discuția)
Incredintare, schimbare nume minor ! andreea737 andreea737 Stimate Doamne, Stimati Domni, Am nevoie si apelez cu multa incredere la sfaturile dvs de profesionisti ! Pe scurt problema mea.Am un copil minor rezultat ... (vezi toată discuția)
Adaugare nume de familie la numele actual ContSters129337 ContSters129337 Sunt divortata. Am un copil minor. Tatal lui nu a fost de acord ca eu sa port in continuare numele de familie pe care il poarta si copilul. Fiul meu este ... (vezi toată discuția)