avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Cedare ONG
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Cedare ONG

Buna ziua. Posed un ONG (asociatie) infiintata in anul 2014 si de 2 ani nu mai are activitate . A fost infiintata pentru o clasa de elevi. Pe acest ong s-au incasat 2% din impozitul pe salarii, donatii de la parinti si banii au fost folositi pentru a duce copii la munte in vacanta. Nu s-au operat alte activitati. Copii au terminat clasa a IV-a si s-au imprastiat pe la alte scoli. Doresc sa ma scap de aceasta asociatie deoarece nu mai am ce face cu ea. Vreau sa o dau cuiva gratuit. Sa achite doar costurile cu cedarea ei. Persoana care a ia poate sa ii modifice obiectul de activitate, denumirea si sediul? Multumesc
Ultima modificare: Luni, 13 Mai 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 16:14, 23 Mai 2019
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Precizari despre diferenta asociatii si fundatii Alexandraverde Alexandraverde Buna ziua, am mare nevoie sa ma ajutati in privinta unei nelamuriri. Care este diferenta dintre ONG, Asociatie si Fundatie? Va rog mult sa ma ajutati cu un ... (vezi toată discuția)
Iesire membru fondator asociatie Andreea9001 Andreea9001 Buna ziua, Dupa constituirea unei asociatii non profit, care are 3 membrii fondatori se poate retrage unul dintre acestia, ramand doi?Sau este necesara ... (vezi toată discuția)
Bună seara. sunt președintele unui ong al cărui consiliu directot ... nandomario nandomario Bună seara. Sunt președintele unui ONG al cărui consiliu directot este format din 3 persoane: eu și alte două persoane. Dacă cei doi membri ai ... (vezi toată discuția)