avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contract prestari servicii cu data retroactiva.
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Contract prestari servicii cu data retroactiva.

Buna ziua ! in luna a 12-2013 sub anumite presiuni am incheiat un contract intre Firma de salubrizare si firma pe care o detin pentru ridicarea gunoiului. In luna 06-2014 am inchis firma si am trimis cartre ei o cerere de reziliere.

Pana aici toate bune.

Astazi am primit o citatie de la judecatorie cum ca nu am achitat anumite restante. Insa in contractul incheiat la 08.12.2013 este o rubrica in care cel care a intocmit contractul a specificat ca prezentul contract intra in viguare cu data de 01.08.2013 deci retroactiv.

Este legal asa ceva ?

Va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Luni, 13 Mai 2019
velicucristian, utilizator
Cel mai recent răspuns: velicucristian , utilizator 14:38, 13 Mai 2019
Inca o intrebare ! Dupa ce m-am informat putin din luna 06.2014 pana in prezent au a fost depasit temenul de 3 ani si se aplica prescriptia ! Daca este corect ce am gasit dupa putina documentare va rog sa imi comunicati si un articol de lege.

Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de salubritate - notificare plata, propunere discount cristinadinu cristinadinu buna ziua , Am un contract de salubritate din anul 2009.Pana in prezent nu s-a achitat nimic la acest contract. Facturi nu au fost trimise si nici prestarea ... (vezi toată discuția)
Contract prestarii servicii ANGHELTUDORITA ANGHELTUDORITA ASOCIATIA DE PROPIETARII ESTE OBLIGATA SA INCHEIE CONTRACT CU FIRMA DE SALUBRITATE,SAU SE INCHEIE CONTRACT INDIVIDUAL CU FIECARE PROPIETAR ? (vezi toată discuția)
Contract firma salubrizare AsociatiaNr1 AsociatiaNr1 Buna ziua. Asociatia noatra de proprietari a incheiat un contract in anul 2014 cu un S.R.L. privind ridicarea gunoiului menajer, S.R.L. care s-a desprins ... (vezi toată discuția)