avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dupa cat timp se solutioneaza?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dupa cat timp se solutioneaza?

Am o plangere la politie pe numele meu pentru vatamare corporala.. dupa cat timp se solutioneaza? Daca nu se intampla nimica?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:26, 15 Mai 2019
Cam dupa 1 an
Lucrurile se mişcă foarte lent în România sub acest aspect. Dacă fapta nu prezintă o gravitate sporită, atunci o să aveţi de aşteptat ceva timp. 1-2 ani poate,
Dar, la 1 an după începerea urmăririi penale, puteţi formula contestaţie privind durata procesului penal la judecătorul de drepturi şi libertăţi de la instanţa competentă să judece cauza în primă instanţă şi judecătorul poate fixa un termen până la care procurorul să finalizeze dosarul.

Avocat Alexandru Matache,
Baroul Cluj
Am fost atacat in trafic.. dar din pacate nu eu am iesit sifonat... eu am ripostat si domnul a primit ingrijiri medicale de 8 zile... si el in declaratii zice ca eu am oprit pe marginea drumului si l-am lovit... dar eu am fost cel atacat din spate...si acuma el pe 8 zile are pretentia ca sa ii dau 100 de mil lei vechi...
Dacă este vătămat si nu ati actionat in legitimă apărare răspundeți si civil si penal.
Se poate urgenta daca va angajați avocat dar nu se stie cat va ajuta.
Ultima modificare: Miercuri, 15 Mai 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire de necropsie Dr G Dr G Daca familia unui pacient decedat solicita scutire de necropsie (in care este precizat ca familia nu are obiectii cu privire la diagnostic sau la ingrijirea ... (vezi toată discuția)
Furt, tentativă de omor. Maria Maxim Maria Maxim O persoană agresata acum 2 ani, se cunosc agresorii axista declaratii dar dosarul este tot la poliția din localitate. După cat timp se trimite dosarul mai ... (vezi toată discuția)