avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj

buna ziuna.sunt o tanara mamica care in curand va termina indemnizatia de crestere a copilului,as dori sa stiu daca pot beneficia de indemnizatia de somaj,in cazul in care sunt in an2 la master?
Cel mai recent răspuns: corne_daria , utilizator 15:16, 24 Noiembrie 2009
daca nu ati avut loc de munca inainte de a intra in ingrijirea copilului si nu aveti nici studiile terminate, nu.
Am avut un loc de munca,dar de la locul de munca m-au dat in somaj in luna a 7a de sarcina si prin intermediul somajului am intrat in concediul de crestere a copilului. Doream sa stiu daca studiile ma impiedica sa beneficiez de somaj.va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie cresterea copilului danam82 danam82 am si eu o intrebare.Am fost studenta la o facultate de stat timp de 4 ani la zi pana in vara si am luat licenta.sunt insarcinata in 7 luni copilul urmand sa ... (vezi toată discuția)
Sarcina in timpul concediului de ingrijire copil Desertwell Desertwell Buna seara, Ma aflu in concediu de ingrijire copil care se va sfarsi in luna februarie 2016.(primesc indemnizatie,totul e in regula ...)Problema este faptul ... (vezi toată discuția)
Pot sa iau somaj dupa terminarea masterului chiar daca in primul an de master am lucrat si apoi am fost data in somaj care mi se termina cu 3 luni inainte de absolvirea masterului? Cornelia C Cornelia C Sunt anul 2 la master, il termin anul asta. Dupa ce am terminat facultatea m-am inscris imediat la master(deci nu am mai beneficiat pana acum de somaj ca ... (vezi toată discuția)