avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Neoprirea la semnalul agentului de circulatie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Neoprirea la semnalul agentului de circulatie

Buna , as vrea si eu sa intreb pe cat timp se retine permisul de conducere daca nu am oprit la semnalul agentului de circulatie? pe 30 sau 90 de zile? si amenda cat e? multumesc
Ultima modificare: Marți, 14 Mai 2019
arionalin1994, utilizator
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 04:54, 10 Martie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Art. 100,alin 3,litera f, nerespectarea semnalelor, indicațiilor și dispozițiilor polițistului rutier aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu : 30 de zile, 290 RON reprezentând jumătate din minimul amenzii.

latka a scris:

Art. 100,alin 3,litera f, nerespectarea semnalelor, indicațiilor și dispozițiilor polițistului rutier aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu : 30 de zile, 290 RON reprezentând jumătate din minimul amenzii.

Mai este valabilă legea aceasta?
Mai este: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! daca nu opresti la semnalul politistului care este ... alexlupsa1 alexlupsa1 Buna ziua! Daca nu opresti la semnalul politistului care este sanctiunea? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Doua contraventii amenda mai mare decat prevede legea comanelu comanelu Buna Ziua . Am fost oprit in trafic si amendat pentru urmatoarele contraventii: 120 al1 lit 1 HG1391/2006 sanctionata de art 100 al3 lit e/ OUG ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis - am intors pe linie dubla continua iulian2_230 iulian2_230 Buna ziua. Mi-a fost suspendat permisul deoarece am intors pe linie dubla continua si nu am oprit la semnalul agentului. Era un agent de politie de ... (vezi toată discuția)