avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi

Joi, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Recuperare prejudiciu de la fostul administrator
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Recuperare prejudiciu de la fostul administrator

Intr-o societate comerciala fostul administrator a iesit din firma iar nou administrator a trebuit sa plateasca datoriile la bugetul de stat. Vechiul administrator nu vrea de buna voie sa plateasca datoriile. Se poate face ceva in privinta asta?
Ultima modificare: Marți, 14 Mai 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cristian 1984 , utilizator 19:40, 14 Mai 2019
~ Conținut șters la cerere ~
Buna seara din pacate nu am facut descarcare de gestiune,doar a iesit din firma si a intrat tatal meu.Ce se poate face in acest caz?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate cu probleme paul_ct paul_ct Buna seara. Vreau sa va rog daca ma puteti ajuta cu un sfat in problema cu care ma confrunt. In urma cu un an am cumparat un srl de la o anumita persoana, ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca devi actionar si administrator la o sc cu datorii? justme8 justme8 in cazul in care o prs intra ca actionar cu 50 % si administrator (vor fi astfel 2 actionari si 2 admin.)intr-o societate care a acumulat in trecut datorii ... (vezi toată discuția)
Intrebare ContSters126873 ContSters126873 am cesionat societatea in alt judet.cine se face responsabil de declaratia 050.actualulu sau fostul administrator ?.precizez ca firma a avut datorii. cel ... (vezi toată discuția)