avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... constructii sub acoperisul blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

constructii sub acoperisul blocului

care ar fi pasii ce trebuie sa ii urmez daca nu sunt de acord cu constructia facuta de vecinul de la et 3 peste tot apartamentul meu (eu locuioesc la et 4)
blocul are acoperis in 2 ape.
Cel mai recent răspuns: gianaiona , utilizator 22:19, 15 Mai 2019
Puteti sesiza Asociatia de proprietari, primaria si Inspectoraul de stat in ctii., in scris, cu nr. de inregistrare/ data. Sesizarea se poate trimite prin posta cu confirmare de primire.
In mod normal, inainte de a se face ctia. respectiva era nevoie de acceptul scris, sub semnatura al Asociatiei de proprietari si al proprietarilor de pe tronsonul respectiv.
Despre ce constructie este vorba ?
O baraca din lemn de 7/3 m , depozit de scaune si mese

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructia neautorizată a unui perete in bloc Ana Negoescu Ana Negoescu Bună ziua!Unde pot reclama/soluționa construcția neautorizată a unui perete in scara blocului? (vezi toată discuția)
Reparatii acoperis + modificare eukata eukata Locuiesc la ultimul etaj intr-un bloc cu 3 tronsoane de apartamente (3 apartamente/etaj). Acoperisul de deasupra apartamentului meu a ramas singurul nereparat, ... (vezi toată discuția)
Acces in podul blocului prin apartamentul personal. Ammoc Ammoc Buna ziua, Locuiesc la ultimul etaj, intr-un bloc cu 4 etaje, cu 3 apartamente pe etaj. Doi dintre vecinii mei, prin 2008, datorita bataii de cap cu ... (vezi toată discuția)