avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara

Buna ziua. Am intentat un proces pentru stabilirea pensiei alimentare pe cale judecătorească si am câteva nelamuriri. Necunoscand veniturile fostului soț am solicitat instanței sa faca demersurile necesare in acest sens iar in decizie se precizează că paratul lucrează la 2 societăți. Pentru una dintre ele este menționat salariul net iar pentru cealaltă nimic, este menționat undeva ca "la data de... restituită adresa emisă de instanța societății cu mențiunea -expirat termen pastrare-". Ca si decizie se stabilește 1/4 din media veniturilot nete de la ambele societăți. Cum procedez e mai departe, ce anume trebuie sa fac eu in acest moment?Va multumesc
Cel mai recent răspuns: miu_roxana85 , utilizator 19:44, 14 Mai 2019
Va multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Investire cu formula executorie adinutza.2008 adinutza.2008 Consiliul local a castigat in instanta rezilierea unui contract de inchiriere. Intreb: dupa aplicarea mentiunii definitiv si irevocabil pe sentinta civila, ... (vezi toată discuția)
Am câștigat recent un proces civil cu un samsar de mașini. care este procedura de executare silită? Diamandi Diamandi Am castigat recent un proces civil cu un samsar de masini. Care sunt pasii urmatori pentru a recupera banii pe care trebuie sa mi\'i dea? Problema este ca la ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara Alexa713 Alexa713 Ma numesc Nae Alexandra Catalina ,am 18 ani si mi s.a aprobat in judecata sa primesc pensia alimentara de la tatăl meu pana la varsta de 26 de ani .Intrebarea ... (vezi toată discuția)