avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Apare ceva in cazier daca procesul este in Apel ?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Apare ceva in cazier daca procesul este in Apel ?

Buna ziua. Stie cineva daca apare ceva in cazierul juridic , daca in prima instanta am fost condamnat la 2 ani cu suspendare iar la Apel procesul este inca pe rol ?
Ultima modificare: Marți, 14 Mai 2019
enceladus, utilizator
Nu apare nimic in cazierul pe care il scoateti dvs.
Multumesc pentru raspuns! Presupun ca dupa ce hotararea Curtii de Apel va ramane definitiva - atunci va aparea si in cazierul juridic. Intreb pentru ca o data ce voi avea cazier , vor scade considerabil sansele de angajare.
Ultima modificare: Marți, 14 Mai 2019
enceladus, utilizator
Hotararea definitiva de condamnare o sa apara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazier Inculpatul Inculpatul Buna seara! Rog comunitatea forumului avocatnet, sa ma sprijine sa aflu raspunsuri cu privire la situatia descrisa in cele ce urmeaza, si anume; In anul ... (vezi toată discuția)
Suspendarea pedepsei sub supraveghere, poate fi anulata? anonim43 anonim43 Buna ziua. Va rog sa-mi oferiti un sfat, in legatura cu o cazuistica penala. In concret... am fost condamnat la 3 ani inchisoare, cu suspendare, sub ... (vezi toată discuția)
Pot sau nu sa imi infiintez firma? stanculescumaria stanculescumaria Acum 2 ani am facut o prostie: am ajutat pe cineva care lucra la aceeasi firma cu mine si careera intr-o situatie critica cu o adeverinta de venit. Mai exact ... (vezi toată discuția)