Pot cere la Parchet sa se retrimita actele care au fost trimise la avocat, din nou la adresa mea, avand in vedere ca am reziliat contractul dar avocatul refuza sa imi dea ceea ce a primit referitor la proces pentru mine?
Multumesc.
Nu cred ca parchetul va face noi comunicari.
Faptul ca nu va intelegeti cu avocatul nu este problema parchetului.De pilda, daca datorati bani la avocat si acesta refuza sa va dea actele nu este raspunzator parchetul...
Sfatul meu este sa mergeti la parchet si sa solicitati xerox dupa inscrisurile respective.
Este recomandabil ca mai inainte de a se renunta la avocatul angajat sa se mearga la alt avocat pentru a afla anumite lucruri foarte importante si de abia dupa aceea sa se renunte la serviciile avocatului.
De'a lungul procesului civil doamna avocat a facut multe greseli si asta nu numai in acceptiunea mea ci si a altor avocati, printre care trimiterea unui stagiar la infatisare fara ceea ce ceruse judecatorul, iar acesta a decazut din drepturi sotul in a mai chema sau a mai face unele actiuni necesare pentru a dovedi vinovatia.
Am descoperit ca exista chiar si un blog unde lumea povesteste cat de execrabila, din pacate, a fost reprezentarea cu dansa.
Oricum, va multumesc cu ideea cu xeroxarea actelor procedurale.
Eu sunt de parere ca avocatul angajat trebuie sa fie cel care sa se prezinte la judecata si nu altii deoarece se pierde din consistenta valorii apararii si reprezentarii.
Trebuie insa sa intelegeti ca la sume mici de bani avocatii trimit alti avocati care sa reprezinte clientii intrucat un avocat nu poate fi prezent in 10 locuri in acelasi timp.
Clientii aleg de fapt ca sa fie asa si nu avocatii...deoarece este extrem de greu ca cineva sa isi permita sa plateasca avocatul titular ca sa se prezinte la proces.
Este ca la footbal cand se joaca cu rezevele daca nu vine titularul...
Este insa legal asa...
Nu au fost sume mici de bani... iar reprezentarea aflam cu zece minute inaintea inceperii sedintei ca va fi facuta de un stagiar. Care, surprinzator, a avut o reprezentare impecabila si am si castigat procesul cu el la toate infatisarile, mai putin la prima, unde a venit dansa...