avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Acte Parchet - Schimbare adresa corespondenta ca ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Acte Parchet - Schimbare adresa corespondenta ca rezultat al renuntarii la avocat

Pot cere la Parchet sa se retrimita actele care au fost trimise la avocat, din nou la adresa mea, avand in vedere ca am reziliat contractul dar avocatul refuza sa imi dea ceea ce a primit referitor la proces pentru mine?
Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 14 Mai 2019
Diamandi, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:16, 14 Mai 2019
Trebuia sa cereti stagiara sa va reprezinte daca se descurca bine.
Sumele ceva mai mari sunt de la 3000 de euro in sus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme avocat angajat enko enko Buna seara, Care sunt motivele pentru care un avocat poate fi reclamat la barou? Am avut 2 procese, in care nu m-a reprezentat, trimitindu-si o ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract avocata Diamandi Diamandi Astazi reziliez contractul cu avocata. Cand merg la ea, daca ii cer tot ce a primit legat de proces pe adresa de corespobdenta data la cabinetul ei, e obligata ... (vezi toată discuția)
Onorariu avocat ormenisan alina ormenisan alina Un avocat din Targu Mures si-a fixat onorariul la 3000 de lei intr-un proces in care se va dezbate o succesiune. Mi-a spus ca acest pret include reprezentarea ... (vezi toată discuția)