avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 318 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Folosirea masinii personale in interesul serviciu
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Folosirea masinii personale in interesul serviciu

Unitatea la care lucrez din lipsa mijloace de transport....imi solicita folosirea masinii personale in interes de serviciu...!
In afara de combustibil...nimic...!?
Este necesara incheierea unui contract de comodat cu urmatoarele drepturi:!?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:10, 16 Mai 2019
Incheiati un contract de comodat si puteti sa decontati 50% din cheltuielile cu combustibilul, asigurarea, reparatiile dar sa fie luate cu factura si bon fiscal pe firma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa-deducere benzina+diurna Silviu_r Silviu_r Am un PFA neplatitor de TVA si imi desfasor activitatea in toata tara. Am contract de comodat pe masina proprie. Am tot citit pe forumuri si in legislatie dar ... (vezi toată discuția)
Decontare bon fiscal de combustibil elenaisaicu elenaisaicu Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca pot deconta un bon de benzina pe firma mea si masina personala. Mai exact am o firma ,sant asociat si administrator si ... (vezi toată discuția)
Decontare cheltuiala combustibil mari.a mari.a Spuneti-mi va rog sub ce forma as putea sa decontez cheltuiala cu combustibilul unui angajat care vine cu masina personala la serviciu? Precizez ca ... (vezi toată discuția)