avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Notificare incetare contract de inchiriere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Notificare incetare contract de inchiriere

Buna ziua, as avea o intrebare.

Ma intereseaza daca se poate transmite o Notificare de incetare a unui contract de inchiriere in format PDF (eventual semnat digital) printr-un canal electronic (EX. WhatsApp).
Eu sunt chiriasul, iar proprietarul este plecat din tara si nu vad cum as putea sa-l notific prin posta cu confrmare de primire.
Contractul permite incetarea prin notificare scrisa cu cel putin 30 de zile a incetarii contractului de catre oricare dintre parti,
Ultima modificare: Miercuri, 15 Mai 2019
empedoi, utilizator
Buna ziua,
Il puteti notifica prin posta cu confirmare de primire.
Exista confirmari speciale de primire la posta in sensul acesta.
Multumesc pentru raspuns, dar intrebarea era ce fac daca Destinatarul notificarii nu primeste si nu ridica scrisoarea de la posta, el fiind plecat din tara? Este considerata legala notificarea prin mijloacele de comunicare electronica ?
empedoi, utilizator
Pt a scăpa de discuții inutile în cazul unui eventual proces trimiteți si prin posta cu confirmare primire si prin emal dand asttel dovada de bună credință în încercarea de a notificat proprietarul.
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare incetare cim Ioanam2010 Ioanam2010 Buna seara, Cum se recomanda transmiterea notificarii de incetare a CIM? Prin email este valida? Sediul firmei este in Cluj dar eu lucrez la un punct de ... (vezi toată discuția)
Case nationalizate Vasile Puiulet Vasile Puiulet AM SI EU O PROBLEMA CU NOUL PROPRIETAR CARE ESTE DE FAPT IN ISRAEL,EU NU II STIU ADRESA SI I-AM FACUT O NOTIFICARE AVOCATULUI ACESTUIA PENTRU A INCHEIA UN ... (vezi toată discuția)
Scrisoare deschisa - efecte juridice xyz2012 xyz2012 Buna ziua, Va rog sa-mi raspundeti la o problema: doresc sa trimit o scrisoare deschisa cu confirmare de primire prin intermediul Postei Romane, prin care ... (vezi toată discuția)