avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Reziliere contract Vodafon
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Reziliere contract Vodafon

Am fost sunata de la Vodafon ca am o restanta de 1360lei ptr rezilierea unui contract inainte de termen....Asta fiind acum 10 ani...Eu nu mi amintesc sa fi facut asa ceva...
Cel mai recent răspuns: machita , utilizator 11:44, 16 Mai 2019
Daca ati citi notificarile primite, ce bine ar fi...
www.avocatnet.ro/forum/discu...

Ionmaut.ion a scris:

Daca ati citi notificarile primite, ce bine ar fi...
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract la distanta nerespectat de telefonia mobila teodor popa teodor popa va salut , pe data de 24/08 /2009 am incheiat un contract la distanta cu vodafone romania .in contract m-i sa oferit 60 min nationale;400min in reteoa;200 sms ... (vezi toată discuția)
Datorie vodafone ContSters477066 ContSters477066 Am avut contract cu vodafone pe 2 ani, pt un aparat internet wii fii,până în septembrie 2017.In decembrie m-am dus în agenție vodafone și am reziliat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am avut contract cu vodafone (fix+tv). pe 30 noiembrie ... Utilizatir_MP Utilizatir_MP Buna ziua, Am avut contract cu Vodafone (fix+tv). Pe 30 noiembrie 2023, am primit o înștiințare ca măresc tarifele, si daca nu sunt de acord pot rezilia ... (vezi toată discuția)