avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... evaluarea la locul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

evaluarea la locul de munca

buna ziua, as dori sa stiu daca la evaluarea perosnalului mai sunt obligata sa ii dau prima pe un procentaj de foarte bine.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:07, 16 Mai 2019
Numai daca aveti asa ceva prevazut in reg.intern sau in ccm aplicabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu evenimente speciale tatu2001ro tatu2001ro Buna ziua, Imi puteti spune, va rog, care mai sunt zilele libere obligatorii pentru evenimente speciale? Ma refer la acele zile prevazute odata in ... (vezi toată discuția)
Perioada de evaluare ade31 ade31 Buna ziua, Stie cineva sa-mi spuna unde scrie in legislatie ca evaluarea se face anual? Multumesc. (vezi toată discuția)
Concedierea prin desfiintarea unui post DeliaStefanescu DeliaStefanescu Buna ziua, In compania in care lucrez s-a anuntat procesul de restructurare. Astfel cativa angajati care fac parte dintr-un anumit grup, de exemplu eu fac ... (vezi toată discuția)