avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj-prenatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj-prenatal

Buna ziua ,sunt in somaj din 3 aprilie 2019 și vrea să știu de ce acte pe langa concediul medical de la medicul de familie mai am nevoie pentru a depune la forțele de munca pentru a intra in prenatal?Pe 12 iulie 2019 trebuie sa nasc!Precizez ca am intrat in somaj după crestere copil pana la varsta de 2 ani!Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Andreealinda , utilizator 14:02, 18 Mai 2019
Nu va trebuie niciun alt act ... depuneti concediul medical si atat.

Inainte de terminarea concediului postnatal, veti depune o cerere pentru CCC la care atasati copie de pe certificatul de nastere al copilului.
Va multumesc frumos pt raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie copil Luiza.G Luiza.G Buna ziua, am absolvit liceul pe data de 29.05.2020, eu frecventand cursurile la zi. Sunt insarcinata in 5 luni in prezent, iar eu la inceputul lui noiembrie ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie somaj + indemnizatie crestere copil dodo83 dodo83 Am absolvit facultatea la zi in iulie 2011 si mi-am depus dosarul pt indemnizatia pt somaj. Acesta (dosarul de somaj) se finalizeaza in 4 octombrie-2011, iar ... (vezi toată discuția)
Voi primi indemnizatia de crestere a copilului? Tania3 Tania3 Am finalizat sc.postliceala la zi si mi-am depus dosarul pentru somaj si acum sunt insarcinata in 5 saptamani. La somaj sunt pe lista oamenilor in cautare ... (vezi toată discuția)