avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj-prenatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj-prenatal

Buna ziua ,sunt in somaj din 3 aprilie 2019 și vrea să știu de ce acte pe langa concediul medical de la medicul de familie mai am nevoie pentru a depune la forțele de munca pentru a intra in prenatal?Pe 12 iulie 2019 trebuie sa nasc!Precizez ca am intrat in somaj după crestere copil pana la varsta de 2 ani!Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Andreealinda , utilizator 14:02, 18 Mai 2019
Nu va trebuie niciun alt act ... depuneti concediul medical si atat.

Inainte de terminarea concediului postnatal, veti depune o cerere pentru CCC la care atasati copie de pe certificatul de nastere al copilului.
Va multumesc frumos pt raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie copil Luiza.G Luiza.G Buna ziua, am absolvit liceul pe data de 29.05.2020, eu frecventand cursurile la zi. Sunt insarcinata in 5 luni in prezent, iar eu la inceputul lui noiembrie ... (vezi toată discuția)
Dosar indemnizatie maternitate gretuta gretuta buna ziua, sunt insarcinata in 16 saptamani si beneficiez de somaj. somajul se va termina pe 28 aprilie iar copilul se va naste cel tarziu pe 6 iunie. am ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie somaj + indemnizatie crestere copil dodo83 dodo83 Am absolvit facultatea la zi in iulie 2011 si mi-am depus dosarul pt indemnizatia pt somaj. Acesta (dosarul de somaj) se finalizeaza in 4 octombrie-2011, iar ... (vezi toată discuția)