avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... A disparut proprietarul decedat de pe rol, nu pot sa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

A disparut proprietarul decedat de pe rol, nu pot sa platesc impozitul si in acest fel nu pot nici sa imi scot un certificat calitativ mostenitor ca sa intru eu pe rol

Buna ziua, as dori sa incep succesiunea pe un apartament. Eu sunt unul dintre cei 4 mostenitori, toti mostenitori au decis sa imi cedeze drepturile.

Problema este ca, trebuie platit impozitul apartamentului dar am fost la circa financiara si proprietarul decedat nu mai apare pe rol si nu mai pot plati impozitul.

Noi avem actele care arata cine este proprietarul, doar ca cei de la circa finaciara zic sa facem succesiunea ca sa putem plati, iar notarul zice ca nu se poate face succesiiunea fara certificatul fiscal al imobilului care sa ateste ca s-a platit impozitul.


Eu ce pot face in acest caz, aveti vreo idee? Nu stiu cum s-a ajuns ca proprietarul sa nu mai fie pe rol, dar niciunul din mostenitori nu a facut nimic in acest sens.
Va rog din suflet ajutati-ma, Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 17 Mai 2019
G. Cristina, utilizator
Cel mai recent răspuns: Antik , utilizator 00:23, 18 Mai 2019
Nu are cum sa dispara numele proprietarului de la rolul fiscal, se poate plati in numele defunctului , doar daca defunctul a vandut inainte de deces aceasta proprietate .
Nu a vandut proprietatea, am actul in original care atesta ca ea este proprietarul. Dar a disparut de pe rol, fara ca cineva sa se duca sa o scoata. Multumesc din suflet pentru atentie
Ultima modificare: Vineri, 17 Mai 2019
G. Cristina, utilizator
audienta la directorul DVBL

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

A disparut proprietarul decedat de pe rolul apartamentului G. Cristina G. Cristina Buna ziua, as dori sa incep succesiunea pe un apartament. Eu sunt unul dintre cei 4 mostenitori, toti mostenitori au decis sa imi cedeze drepturile. ... (vezi toată discuția)
Obținere certificat fiscal auto de la un proprietar care a decedat ulterior vanzarii Aurel B Aurel B Buna ziua. Am cumparat o masina a cărui proprietar a decedat ulterior . Defuncta nu mai are nimic pe rolul sau doar masina deoarece nu a apucat sa o soata din ... (vezi toată discuția)
Moştenire tolea mioara tolea mioara Bună ziua am şi eu o intrebare de ce acte am nevoie pentru dezbatere moştenire după tatăl meu? mama doreşte să ne dea partea dînse nouă mama are 85 ... (vezi toată discuția)