avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Preaviz

Bună seara! Cumnata mea lucrează într-un Mall, încadrată part Time. Pe contract are scris la preaviz 20 de zile lucrătoare. Ținând cont că ea lucrează și în weekend vreau să știu cum se calculează aceste zile de preaviz. Zilele lucrătoare sunt doar de luni până vineri?
Cel mai recent răspuns: AndreeaCristina86 , utilizator 20:08, 18 Mai 2019
Buna seara! La calculul preavizului se au in vedere zilele lucrătoare de luni pana vineri. Nu are nicio relevantă ca doamna desfășoară activitate și sâmbătă și duminica, conform specificului muncii sale.
Da, se iau in considerare numai zilele lucratoare ...
Mulțumesc pentru răspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se calculează perioada de preaviz? Albertine Albertine Bună ziua, Mi-am dat demisia in data de 24 august si, dupa calculele mele, in 16 septembrie se implinesc 20 de zile lucratoare. Managera mi-a spus ca ... (vezi toată discuția)
Preaviz in cazul demisiei yoyocool yoyocool Buna! Daca doresc sa demisionez de la locul actual de munca si lucrez un weekend da, unul nu, cum se calculează zilele de preaviz ( care sunt 20)? Se iau in ... (vezi toată discuția)
Preaviz demisie Ioana-M Ioana-M Buna seara ! M-am angajat acum 3 luni, si vreau ca saptamana viitoare sa-mi dau demisia, datorita stresului prea mare de la locul de munca. Lucrez o zi 6 ... (vezi toată discuția)