Sunt in aceiasi situatie ca tine, ma chinui din februarie sa-l predau o luna.
Am pierdut in februarie, la fel ca tine am asteptat hotararea pentru ca la politie n-au vrut sa-l ia cu un certificat de grefa ca am pierdut, neffind definitiva.
Ei bine hotararea aia, dupa ce vine acasa, tu mai stai 30 zile sa curga termenul de apel dupa care, te duci la judecatorie cu o taxa judiciara de 5 lei + o cerere pe care de obicei o gasesti acolo pentru legalizare hotarare, si o duci legalizata la politie cu mentiunea clara ca a ramas din data x definitiva, altfel ori nu ti-o primeste la politie ori ti-o primeste si mai iti da 30 zile supliment suspendare.
Daca inaintezi apel, nu mai poti sa-l predai, asteapta hotararea dupa decide daca faci apel sau nu.
Sunt in aceiasi situatie ca tine, ma chinui din februarie sa-l predau o luna.
Am pierdut in februarie, la fel ca tine am asteptat hotararea pentru ca la politie n-au vrut sa-l ia cu un certificat de grefa ca am pierdut, neffind definitiva.
Ei bine hotararea aia, dupa ce vine acasa, tu mai stai 30 zile sa curga termenul de apel dupa care, te duci la judecatorie cu o taxa judiciara de 5 lei + o cerere pe care de obicei o gasesti acolo pentru legalizare hotarare, si o duci legalizata la politie cu mentiunea clara ca a ramas din data x definitiva, altfel ori nu ti-o primeste la politie ori ti-o primeste si mai iti da 30 zile supliment suspendare.
Daca inaintezi apel, nu mai poti sa-l predai, asteapta hotararea dupa decide daca faci apel sau nu.
Eu am castiga o plangere in apel dar bazat pe faptul ca agentul a gresit procesul verbal, in judecatorie nici nu l-au analizat, au zis direct ca-i legal, in apel am castigat.
Eu iti recomand sa cauti un avocat sa iti formuleze apelul, sa invoce cazul anghel vs romania, ceva, eu am vazut cu ochii mei persoana care avea 130 in localitate si i s-a anulat procesul verbal pe un motiv banal, pentru ca avocatul a stiut ce si cum sa invoce. (daca nu ma insel a apelat la cabinetul asta: [ link extern ] ).
Pe de alta parte, ai grija ca daca e sa pierzi apelul, termenul de predare nu mai e de la comunicare, adica nu mai poti astepta sa ajunga acasa, la apel, ramane definitiv si irevocabil din momentul in care s-a pronuntat, si ca sa il predai, ai nevoie de hotararea asta de iti ajunge acum acasa cu care la fel te duci s-o legalizezi in procedura care ti-am zis-o mai sus.
~ final discuție ~