avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... taxa reziliere
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

taxa reziliere

Buna ziua ,in urma notificarilor de majorare a tarifelor la serviciile de telefonie,cu dreptul de a denunta unilateral contractul fara taxe,am primit ultima factura de la TELEKOM ce include despagubiri nerespectare conditii contract in valoare de 198,87 lei,de retinut ca in notificarea primita este negru pe alb ca poti denunta contractul in termen de 30 zile de la primire fara alte taxe.Ce pot face?eu fiind obligat de a achita ultima factura,cum pot recupera aceasta suma.va multumesc anticipat pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: Bianca Bella baci , utilizator 06:54, 22 Mai 2019
~ Conținut șters la cerere ~
daca ati cumparat vreun telefon in rate sau cu pret preferential, s-ar putea ca aceasta suma sa fie diferenta. verificati contractul
Va mulțumesc pentru răspuns, am făcut sesizare la anpc încă aștept răspuns, am vorbit și cu operatorul și la următoarea factura vor face storn, ce nu înțeleg câte facturi vor emite dacă serviciile sunt desființate.

Silvia Zaharia a scris:

1. Faceți o sesizare la ANPC arătând situația creată.

2. Notificați în scris furnizorul de telefonie cu privire la taxa pe care a perceput-o pentru denunțarea unilaterală a contractului, atașați și o copie după notificarea făcută de TELEKOM. Menționați că dacă nu se soluționează pe cale amiabilă problema Dvs., veți fi nevoit să apelați la serviciile unui avocat.

E vorba de taxa de nerespectarea contractului adică ca am reziliat contractul, ei încearcă poate tine, nicidecum de rata ceva.

Adrian Dimitriu a scris:

daca ati cumparat vreun telefon in rate sau cu pret preferential, s-ar putea ca aceasta suma sa fie diferenta. verificati contractul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract telekom Cornelia-Popescu Cornelia-Popescu Am detinut un contract cu Telekom,in calitate de persoana fizica, pentru furnizarea de internet , contract pe care l-am reziliat recent,inainte de expirarea ... (vezi toată discuția)
Denuntare unilaterala contract telekom urgent!!! Catalin10q Catalin10q Buna ziua, Intampin si eu urmatoarea situatie: Astazi am primit mesaj de la Telekom Romania ca acestia nu imi vor mai furniza o aplicatie mobila inclusa in ... (vezi toată discuția)
Abuz telekom romania Marius8201 Marius8201 Buna ziua, In data de 28 August am facut o cerere,telefonic,de reziliere a contractului meu cu Telekom. Mentionez ca nu mai eram in perioada contractula. Mi ... (vezi toată discuția)