avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Analize
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Analize

Domnu patrascu nu inteleg dc dureaza analizele asa de mult are 5 saptamini decind leam platit si doua luni si o saptamina decind misa recoltat probele?
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 09:09, 21 Mai 2019
Bună ziua,

Continuați discuția aici:
www.avocatnet.ro/forum/discu...

Mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

În 2015 am fost depistat conducând sub influența băuturilor alcoolice. suntem în 2019 și nu am am fost chemat nicăieri, ce aș putea să fac pentru urgentarea dosarului penal? silvan999 silvan999 buna seara! in luna octombrie 2015 am fost prins la volan cu o alcoolemie de 0,86 in aerul expirat. Am facut si accident am lovit cateva masini parcate. am ... (vezi toată discuția)
Rezultat alcool test eronat. buna ziua. am fost testat cu alcool testul si a rezultat o alcoolemie ... alexc11 alexc11 Buna ziua. Am fost testat cu alcool testul si a rezultat o alcoolemie de 0,07. Stiind ca nu am consumat deloc alcool am solicitat recoltarea probelor ... (vezi toată discuția)
Testare drugtest, fals pozitiv, ce se poate face? GreatC GreatC Bună ziua, Vă scriu în legătură cu o situație foarte nasoală din punctul meu de vedere, ieri 22/01/2023 am fost oprit de un echipaj de la poliția ... (vezi toată discuția)