avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... După ce iau traseul pot sa cer dovada examinatorului ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

După ce iau traseul pot sa cer dovada examinatorului ca sa pot conduce imediat după?

Pe 30 mai am de susținut traseul, pot sa cerbi dovada examinatorului ca sa pot sa conduc imediat după pana îmi ajunge permisul acasa?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 11:41, 21 Mai 2019
Nu exista nici o dovada în acest sens și riscați dosar penal fără permis.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis anulat - probleme de redobandire banica_24 banica_24 Buna ziua, in urma cu un an mi-a fost anulat permisul de conducere categoriile A, B, C pt conducere sub influenta bauturilor alcoolice prin sentinta ... (vezi toată discuția)
Prins dar neprins fara permis ku990 ku990 Acum ceva vreme am fost prins fara permis de conducere, o luna mai tarziu aceeasi poveste, deci 2 dosare . Ca o ultima incercare am vrut sa-mi duc masina ... (vezi toată discuția)
Dovada permis cristiandumitrache cristiandumitrache Am inteles ca nu se mai elibereaza dovada pentru permis. Totusi am o intrebare, daca eu am dat astazi traseul si acum vreau sa conduc, banuind ca sunt in baza ... (vezi toată discuția)