avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Deductibilitate debite ani anteriori
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Deductibilitate debite ani anteriori

In urma unui control de la mediu s-au constatat debite si majorari pe perioda 2004-2008 . Va rog sa-mi spuneti daca cheltuielile cu aceste debite sunt deductibile sau nu la calculul impozitului pe profit ?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 02:50, 2 Ianuarie 2010
Debitele sunt deductibile, dar dobanzile aferente acestora nu sunt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli deductibile si nedeductibile fiscal mikacom mikacom Buna ziua. Am si eu o intrebare. Sunt nou in domeniul contabilitatii si as ruga pe cineva daca poate sa-mi explice ce sunt cheltuielie deductibile si ... (vezi toată discuția)
Sumă confiscată în urma unui control anaf. cum o înregistrez în contabilitate? PopescuCornelia PopescuCornelia Buna ziua In urma unui control antifrauda, au contatat ca nu am marcat pe casa ...un client...si mi-au confiscat suma respectiva ( cu chitanta) Acea suma ... (vezi toată discuția)
Penalitati bestb bestb Salut! Eu iar am o problema cu penalitatile.... Avem incheiate contracte cu diversi clienti in care se stipuleaza ca daca se intarzie termenul de predare al ... (vezi toată discuția)