avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Ștergere biroul de credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Ștergere biroul de credit

Am apelat la o avocată sa ma șteargă in biroul de credit. Am avut un credit de 1700 lei ,care este achitat.
Stiti dacă se poate rezolva si cat durează?
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 09:37, 22 Mai 2019
Pai daca ati apelat la un avocat, acesta ce va spune? Cred ca cel mai in masura sa va raspunda la intrebari este chiar avocatul angajat. El studiaza dosarul, solicita informatii, are acces la documente si le poate analiza, urmand sa va ofere o opinie juridica in baza actelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie neachitata Alynamycina Alynamycina buna seara in urma cu ani buni in anul 2008 am avut o datorie la o banca...nu a fost platita si am inceput sa primesc telefoane de recuperare datorie. ... (vezi toată discuția)
Vreau să închei un dosar de executare cu o plată anticipată. cum mă asigur că nu voi fi păcălită? ALY82 ALY82 Buna dimineata, Sotul meu a fost girant la un imprumut luat de fosta lui sotie. Aceasta nu a platit si nici nu ne-a anuntat ca nu vrea sa mai plateasca, el a ... (vezi toată discuția)
Iesire din evidentele biroului de credite Gabriel2015 Gabriel2015 Va salut, Situatia este urmatoarea: mi-am achizitionat un laptop in rate, in 2012, iar in vara lui 2013 m-am aflat in imposibiliate de plata, ramasesem fara ... (vezi toată discuția)